Strona: HelpDesk Politechniki Rzeszowskiej

Komunikaty

Archiwum wiadomości

17 Wrz
Ogólne

Studenci I roku – problem z logowaniem

Studenci I roku, mający problem z zalogowaniem do USOSweb i konta pocztowego hasłem z SIR, powinni dokładnie zapoznać się z komunikatami w systemie SIR
16 Wrz
Systemy Zarządzania Uczelnią i Obieg Dokumentów

Nowy sposób logowania do Elektronicznego Obiegu Dokumentów (EOD)

Od 15 września 2016 r. logowanie do systemu Elektronicznego Obiegu Dokumentów odbywa się poprzez Centralną Usługę Uwierzytelniania (ADFS)
 
12 Wrz
Dostępność usług

Przerwa w dostępie do Elektronicznego Obiegu Dokumentów (EOD)

W dniach 13–14 września 2016 r. Elektroniczny Obieg Dokumentów będzie niedostępny z powodu aktualizacji systemu
21 Mar
Ogólne

Aktywacja kont typu 'gość' i 'funkcja'

Aktywację kont typu 'gość' i 'funkcja' można wykonać samodzielnie na stronie https://reset.prz.edu.pl/ lub przy pomocy opiekuna konta
 
21 Mar
Ogólne

Informacja dla osób, które nie aktywowały konta w nowym systemie ePRz

Przypominamy wszystkim pracownikom i studentom PRz, którzy jeszcze nie aktywowali konta w nowym systemie ePRz, o konieczności przeprowadzenia aktywacji na stronie https://reset.prz.edu.pl/
21 Mar
Ogólne

Od 21 marca logowanie do systemów informatycznych PRz jedynie poprzez hasło...

Od poniedziałku 21.03.2016. logowanie do systemów informatycznych PRz (m.in. poczta e-mail, portale www, np. USOSweb, wnioski zamówień publicznych) jest możliwe jedynie poprzez hasło z systemu ePRz
 
26 Sty
Ogólne

Aktywacja konta studenckiego w nowym systemie ePRz

Prosimy studentów PRz o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi aktywacji kont studenckich w nowym systemie ePRz
14 Sty
Ogólne

Instrukcje konfiguracji sieci eduroam

Instrukcje konfiguracji sieci eduroam dla poszczególnych systemów operacyjnych
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję